• 1
  • 2

Aguachile de Pepita

Preparado camarón fresco de la costa de Chiapas, carne ahumada, con cebollas asadas, cilantro criollo y caléndula.

MENÚ DE COMIDAS Y CENAS

Tostada de Frijol

Frijol negro con mousse de queso de cuadro y semilla de chile de la región de Simojovel con crujientes de maíz negro y amarillo.

MENÚ DE COMIDAS Y CENAS

Chamorro en Ningüijuti

Delicioso mole con puerco de la zona Zoque de Chiapas, preparado a base de tomate, masa y chile blanco.

MENÚ DE COMIDAS Y CENAS


Features

The general theme section allows you to control the behaviour and the overall appearance of your theme.

Style

The style section contains the customizer. Hit the Customizer button to add your own style or to modify an existing style. After the customizer is loaded, you can easily customize colors, fonts, margins and even more settings of the theme. The customizer saves only the modified variables and automatically compiles them into CSS.


Screenshots

Demo Image Demo Image Demo Image Demo Image


Reservaciones